+36 22 518 010 info@hvkhalozat.hu

ONLINE HITELIGÉNYLÉS - AMIT A HITELIGÉNYLÉSHEZ MÉG TUDNI KELL

 

SZEMÉLYRESZABOTT ON-LINE HITELIGÉNYLÉS

 

 

Csak írja meg nekünk, hogy mit szeretne, és mi elküldjük Önnek az igényeinek megfelelő legjobb hitellehetőségeket. Csupán annyit kell tennie, hogy kitölti a lenti egyszerű űrlapot, és elküldi nekünk. Ne habozzon, töltse ki máris! Ennyire egyszerű!

 

AMENNYIBEN MÁR PONTOSAN TUDJA, HOGY MILYEN HITELKONSTRUKCIÓT SZERETNE IGÉNYELNI:

ON-LINE HITELKÉRELEM BENYÚJTÁS A CREDINFO RENDSZERBEN

 

Amennyiben már pontosan tudja, hogy milyen hitelkonstrukciót szeretne igényelni, akkor azt itt, a CREDINFO Kft. on-line hiteligénylő rendszerben egyszerűen megteheti. Amennyiben még nem rendelkezik felhasználói fiókkal a CREDINFO rendszerben, akkor a  REGISZTRÁCIÓT a hiteligénylés elindítása után kérni fogja Öntől a rendszer. Amennyiben már rendelkezik ügyfél fiókkal, akkor a belépési kódjával tudja folytatni a hiteligénylést.

A Credinfo rendszer felhasználási feltételeit, adatkezelési szabályzatát és adatkezelési tájékoztatóját a Credinfo Kft. honlapján olvashatja el.

Hiteligénylés indítása előtt feltétlen nézze meg az adott hitelkonstrukció részletes leírását a   ikonra kattintva, illetve több hitelkonstrukció egyidejű igénylése esetén feltétlen konzultáljon előzetesen munkatársunkkal a kombinálhatóság ellenőrzése érdekében. Tel.: +36 22 518-018

Továbbá felhívjuk a figyelmét arra, hogy a CREDINFO Kft. rendszerében benyújtott hiteligénylésének tényleges elbírálását akkor tudjuk  érdemben elvégezni, ha a kölcsön jogi biztosítékaként felajánlott eszközök alapítványunk által elfogadott értékbecslő által készített hivatalos értékbecslése már beérkezett hozzánk, illetve minden kötelezően csatolandó melléklet az alapítvány rendelkezésére áll.

AZ ON-LINE “CREDINFO” HITELIGÉNYLÉS LÉPÉSEINEK LEÍRÁSA

ÉRTÉKBECSLŐK

 

Az RVA Group akkor tudja érdemben elkezdeni a hiteligénylés feldolgozását, ha – amennyiben az igényelt hitelkonstrukciónál az előírás – a hitel fedezetének jogi biztosítékaként felajánlott ingatlanok értékbecslése az RVA Groupe-hoz már beérkezett. Ezért kérjük, mielőbb vegye fel a kapcsolatot az értékbecslővel.

 

  ÉRTÉKBECSLŐTELEFONE-MAIL
Kéri Zita
8000 Székesfehérvár
Olaj u. 27. fszt.4.
22/385 104
70/235 9007
atlanting@atlanting.hu

 

PAPÍR ALAPÚ HITELIGÉNYLÉS – FORMANYOMTATVÁNYAI

MEGNEVEZÉSMEGJEGYZÉSLETÖLTÉS
Hiteligénylés mellékleteiEllenőrző lista valamennyi hiteligénylés típushoz
"HITELIGÉNYLÉS" formanyomtatványCsak papír alapú hiteligénylésnél szükséges
"ÜZLETI TERV" formanyomtatványCsak az Országos Mikrohitel Program hitelkonstrukcióinál, papír alapú hiteligénylésnél szükséges
Kiegészítő pénzügyi tervekCsak az Országos Mikrohitel Program hitelkonstrukcióinál, gazdasági társaságok papír alapú hiteligénylésénél szükséges
"Banki Igazolás" FormanyomtatványValamennyi hiteligénylésnél szükséges