+36 22 518 010 info@hvkhalozat.hu

“Tőkéstársat keresek jól működő vállalkozásom továbbfejlesztéséhez!”

Fehérvár Befektetési Tőkealap

Kiknek ajánljuk:

Jól prosperáló, Székesfehérváron vagy környékén fejleszteni szándékozó olyan vállalkozásoknak ajánljuk, amelyeknek 100 millió és 1 milliárd forint közötti tőkeemelésre van szükségük további dinamikus fejlődésükhöz.

Stabil tőkeszerkezetet biztosít
Nem szükséges fedezet (jogi biztosíték)
Nincs kötelező rendszeres "törlesztés"
Finanszírozási szaktudás
Széles piaci kapcsolatrendszer

LÉNYEGE

Az ALAP minimum 20% de legfeljebb 49% mértékig tulajdonostárs lesz a vállalkozásban legfeljebb 5 évig. A tulajdonrész bármikor visszavásárolható, de a tervezett futamidő végén a visszavásárlás kötelező. A tulajdonrész együttesen értékesíthető harmadik fél részére is. A tőkejuttatás mértéke 100 millió forinttól 1 milliárd forintig terjedhet. Fedezetet (jogi biztosítékot) nem kell biztosítani, illetve hozamot (“kamatot”) sem kell évente fizetni a befektetőnek. Az ALAP nem avatkozik be a stratégiai döntéshozatalba, de a pénzügyi irányításba igen, és rendszeres adatszolgáltatást is kér.

Csak jól működő, a piacra bevezetett cég részesülhet a tőkejuttatásban. Az alkalmasságot a múltbeli működési adatok és részletes üzleti terv bemutatásával kell igazolni.

PARTNEREK

KONDÍCIÓK

 

TŐKE JUTTATÁS:Az ALAP 100 millió Ft - 1 mrd Ft alap- vagy törzstőke emeléssel lesz 20% - 49 %-ig társtulajdonos a társaságban
ÁTLAGOS BEFEKTETÉSI IDŐ:5 év
FELHASZNÁLÁS:Fejlesztés, beruházás, forgóeszköz finanszírozás
HARMADIK BEFEKTETŐ BEVONÁSA:Más külső befektető bevonása is lehetséges
KÖTELEZŐ RENDSZERES TÖRLESZTÉS:NINCS
"DÍJ":Egyéni megállapodás szerint

DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSE

 

TIPIKUS FELHASZNÁLÁS

Professzionális munkaszervezetem életképes termékek előállításával foglalkozik, ezért vállalkozásom jól működik, stabil jövedelemtermelő képességgel rendelkezik. Piaci lehetőségeink jelentős növekedési potenciált biztosítanak, amelyet csak úgy tudok kihasználni, ha további technológiai fejlesztéseket hajtok végre. Ehhez a bankom kész kedvező  hitelt biztosítani, ha növelni tudom cégem saját tőkéjét. 

SZEMÉLYRESZABOTT INFORMÁCIÓT KÉREK